Blog

Introduktion til Mine Favorit Opskrifter

mine favorit opskrifter mad blog

Hvad er Mine Favorit Opskrifter?

Mine Favorit Opskrifter er en Mad Blog der indeholder de mest lækre og spændende opskrifter som jeg finder. Det vil sige, at hvis du prøver at finde en basis opskrift på havregrød – så finder du den ikke her! Det er selvfølgelig medmindre jeg finder en exceptionel god opskrift på havregrød.

Mange af de opskrifter jeg bruger er fra amerikanske sider og blogs. Mange af disse opskrifter indeholder andre ingredienser end dem jeg normalt bruger, og derfor er de også ekstra spændende. Når man læser en opskrift på engelsk indeholder de ofte andre mål end dem vi normalt finder her i Danmark. Det vil sige cups, lb mm. Derfor sørger jeg for at konvertere disse mål så det bliver nemmere at følge opskriften.

Amerikanske opskrifter indeholder også ofte ingredienser der er svære at opdrive. Derfor vælger jeg at erstatte med andre ingredienser, og jeg vil sige, at jeg er endnu ikke blevet skuffet.

Miriam Zaremska Christensen

Hvem er jeg?

Mit navn er Miriam Zaremska Christensen. Jeg er 28 år og gift.
Jeg har et deltidsarbejde, men i min fritid elsker jeg at lave mad og browse efter nye opskrifter. Jeg bruger en del tid på at eksperimentere med nye opskrifter.

Men jeg er også helt vild med at eksperimentere med opskrifter jeg tidligere har lavet. Derfor kommer du til, at se en del forslag til, hvad man ellers kan putte i maden.

Er min Mad Blog værd at følge?

JA! det er den, nemlig fordi, at den indeholder nye spændende opskrifter som du ikke har set før. Siden indeholder måske ikke så mange opskrifter endnu, men jeg vil løbende dele nye og farverige opskrifter med jer.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig. Jeg svarer hurtigst muligt.

Og ellers kan jeg bare sige, gå i gang med at søge efter dine nye favorit opskrifter! 🙂

Back to list

Leave a Reply