Blog, Majs, Mexikansk, Snacks

Eksperiment: Nachos med chili cheddar dip

Nachos med chili cheddar dip

Nachos med chili cheddar dip

Som nævnt under opskriften løgringe med chili cheddar dip, så vil jeg prøve en gang nachos med chili chedder dip. Og hvordan er det eksperiment så gået? Jah, spørger man min mand så har det været en stor succes. Og jeg må sige, at jeg heller ikke synes det er helt værst 😉 

Normalt kan cheddar godt blive lidt kedeligt og tørt, men denne chili cheddar dip er alt andet end kedelig.

Kort fortalt

Kort fortalt om opskriften, så har jeg lavet den i flere lag, da vi ofte ender med en bund tørre nachos. Guacamolen er desværre købt, da de avocadoer jeg havde endnu ikke var modne. Jeg har dog selv added et par ingredienser for at forbedre den.

Jeg har ikke meget mere at sige end, Prøv den! Ellers er du velkommen til at stille spørgsmål.

Du kan se en kort vejledning af opskriften nedenfor:

[yumprint-recipe id=’1′]

Back to list

Leave a Reply