
Kylling med bacon i flødesauce
Denne ret er super lækker og har en cremet konsistens. Om du kommer saucejævner i eller ej, vil ikke ændre på hvor godt den smager eller om hvorvidt saucen er cremet eller ej.
Ingredienser
- 600 g Kyllingebryst
- 3 – 4 skiver Bacon
- 1 stk. Rødløg Skåret i små tern
- 3 Fed Hvidløg
- 850 ml Madlavningsfløde
- 500 g Frosne ærter
- Salt Efter behov
- Peber Efter behov
- Lys Saucejævner Efter behov
- 1 – 2 tern Kyllinge Buillon
Sådan gør du
- Del hvert kyllingebryst op i 3 dele. Vikl et halvt stykke bacon om hvert stykke kylling
- Steg kyllingen på en varm dyb pande så baconen lukker sig omkring kyllingen
- Kom salt og peber på. Steg sprødt på begge sider, og fjern derefter fra panden.
- Steg rødløg, hvidløg og forårs løg i det resterende bacon fedt.
- Læg kyllingen tilbage på panden over grøntsagerne. Tilsæt hvidvins eddike.
- Hæld ærterne i panden samt fløde og bouillion.
- Skru ned for varmen, læg låg på gryden og kog i 15 minutter.
- Kom derefter saucejævner i efter behov, til retten har den ønskede konsistens.
- Server med pasta til.
Tried this recipe?Let us know how it was!