Opskrifter

Kylling med bacon i flødesauce

kylling med bacon i flødesauce
kylling med bacon i flødesauce

Kylling med bacon i flødesauce

Miriam Z. Christensen
Denne ret er super lækker og har en cremet konsistens. Om du kommer saucejævner i eller ej, vil ikke ændre på hvor godt den smager eller om hvorvidt saucen er cremet eller ej. 
Forb. tid 25 min
Tilb. tid 20 min
Ret Hovedret
Antal 6 Portioner

Ingredienser
  

  • 600 g Kyllingebryst
  • 3 – 4 skiver Bacon
  • 1 stk. Rødløg Skåret i små tern
  • 3 Fed Hvidløg
  • 850 ml Madlavningsfløde
  • 500 g Frosne ærter
  • Salt Efter behov
  • Peber Efter behov
  • Lys Saucejævner Efter behov
  • 1 – 2 tern Kyllinge Buillon

Sådan gør du
 

  • Del hvert kyllingebryst op i 3 dele. Vikl et halvt stykke bacon om hvert stykke kylling
  • Steg kyllingen på en varm dyb pande så baconen lukker sig omkring kyllingen
  • Kom salt og peber på. Steg sprødt på begge sider, og fjern derefter fra panden.
  • Steg rødløg, hvidløg og forårs løg i det resterende bacon fedt. 
  • Læg kyllingen tilbage på panden over grøntsagerne. Tilsæt hvidvins eddike.
  • Hæld ærterne i panden samt fløde og bouillion. 
  • Skru ned for varmen, læg låg på gryden og kog i 15 minutter.
  • Kom derefter saucejævner i efter behov, til retten har den ønskede konsistens. 
  • Server med pasta til. 
Tried this recipe?Let us know how it was!
Back to list

Leave a Reply