Aftensmad, Frokost, Grøntsager, Opskrifter

Blandet salat med bacon, ærter og Æg

Blandet salat med bacon, ærter og Æg

Blandet salat med bacon, ærter og Æg

Her i fredags havde jeg min første fridag, og valgte derfor ikke at sætte vækkeuret. Det resulterede i, at jeg først vågnede 10.30, hvilket i den grad også vare tiltrængt. Jeg ved ikke om I kender det,  men når jeg stå så sent op bliver jeg i tvivl om, hvad der er bedst at spise. Altså, skal det bestå af morgenmad eller frokost? Jeg gik ud i køkkenet, åbnede køleskabet for at se hvad der var og besluttede at lidt køleskabs oprydning var på sin plads.

Jeg tog derfor alt det grønne ud, som skulle spises inden min mand og jeg tog på weekend. Jeg hev samtidig også ærter op af fryseren, da jeg tilsyneladende ikke har kunne leve uden ærter til morgenmad på det seneste. Der skulle samtidig også lidt bacon og æg  til for at give salaten lidt fylde. På den måde, fik jeg kreeret denne lækre ret, som kan gå for både morgenmad og frokost!

Noget af det bedste jeg ved, er at kunne sove så længe som jeg vil og spise min morgenmad i ro og mag. Så ved jeg, at det bare bliver en god dag. Jeg var samtidig så heldig, at solen skinnede.

Lidt spicy

Du undrer dig nok lidt over, at jeg har kommet jalapeños over salaten. Især at det var dagens morgenmåltid. Her må jeg indrømme, at hvis jeg kunne slippe af sted med det, ville jeg komme chili på alt. Noget der er lidt spicy kan gøre de fleste retter bedre, hvis altså man er til den slags. Denne ret bestående af blandet salat med bacon og andet godt er ingen undtagelse.

Prøv retten og sig hvad du synes! Hvis du har andre forslag til, hvilke ingredienser man kan tilføje er de også meget velkomne.

God appetit! 🙂

 

Blandet salat med bacon, ærter og Æg

Denne salat består af en masse grønt, samt æg og bacon. Retten kan varieres og spises både som morgenmad og frokost.

Ingredients

Instructions

  1. Steg bacon, og kom det på et papir for at dryppe lidt af.
  2. Kog ægget i ca. 7 minutter
  3. Læg en bund af lidt iceberg og en anden valgfri salat.
  4. Kom skiver af agurk, avocado, gul peberfrugt og tomater henover salaten. Top med jalapeño, ærter og bacon. Hæld lidt olivenolie henover.
  5. Kom til sidst ægget ovenpå salaten og del det forsigtigt. Server med lidt friskkværnet Peber og lidt salt.
Back to list

Leave a Reply