Uncategorized

Hytteost med Avocado og Æg

hytteost med avocado og æg

Hytteost med Avocado og Æg

Siden jeg faldt over denne opskrift bestående af hytteost med Avocado og Æg, har jeg lavet den så mange gange at jeg ikke har tal på det. Det er en utroligt lækker ret der mætter godt. Hvis man har en aktiv dag eller skal dyrke motion, er denne ret ideel. Med de mange proteiner i retten, holder man sig mæt i lang tid. Og alt efter om mand er mand eller kvinde, meget aktiv eller mindre aktiv, så kan man tilpasse retten efter det.

Er du meget sulten, og skal være aktiv kan du spise to æg til retten. Hvis du er mindre sulten kan du nøjes med et halvt æg, mindre hytteost osv. Det eneste problem med denne ret er, at den smager virkelig godt! Derfor kan det være meget svært at begrænse sig selv . 🙂 Hvis du søger en anden morgenmads ret med æg kan jeg helt sikkert også anbefale dig retten Æg med frugt og Grøntsager.

Morgenmad

Morgenmad er dagens vigtigste måltid! Det er i hvert fald det man siger. Om det er rigtigt ved jeg ikke, for når man søger på det kommer der mange forskellige svar. Uanset hvad, så er morgenmad MIT vigtigste måltid. Det er det fordi, at jeg kan simpelthen ikke komme igang før jeg har fået noget at spise. Jeg bliver træt, dårlig og tvær når jeg er sulten. Derfor står jeg op 3 timer inden jeg møder på arbejde, så jeg kan tage en rolig morgen og spise min morgenmad i fred og ro. Når det så er sagt, så møder jeg først kl. 9.00 😉

Jeg håber, at du nyder denne opskrift, det gør jeg helt sikkert!

På et senere tidspunkt vil jeg dele mange flere morgenmads opskrifter med jer. De fleste vil være ret sunde, og som regel indeholde æg, da det mætter rigtigt godt. Men der vil også findes nogle mindre sunde retter til de dage hvor der bare skal hygges.

 

Hytteost med Avocado og Æg

En sund lækker morgenmad med masser af proteiner og sunde fedtstoffer.

Ingredients

Instructions

  1. Kog æggene i ca. 6,5 minutter. Tag æggene op og kom dem i koldt vand.
  2. I mellemtiden spreder du et lag af hytteost på to tallerkener. Pil æggene og del dem forsigtigt. Læg dem midt på hytteosten.
  3. Skær avocadoen i tynde skiver, dryp dem med lidt citronsaft og læg en halv avocado på hver tallerken.
  4. Smag retten til med salt, Peber og purløg. Spred til sidst 8 oliven ud over hver tallerken.
Back to list

Leave a Reply