Aftensmad, Opskrifter

Kyllinge Taco Suppe

Kyllinge Taco Suppe

Kyllinge Taco Suppe

Jeg tør næsten sige, at du garanteret ikke har prøvet denne kyllinge taco suppe før. Da jeg først faldt over opskriften havde jeg ret blandede følelser omkring den. Okay, så jeg elsker mexicansk mad, samt alle de lækre ingredienser som bønner, avocado og så videre.. Især kombinationen af avocado og lime (så mangler der også bare lige koriander 😉 ) er noget at det bedste jeg ved.

Men tortilla chips i suppen – eller bare chips i suppe i det hele taget – det lød godt nok for mærkeligt. Min første tanke når jeg hører ordene “chips i suppe” er, våde klamme chips som er helt bløde. Ikke desto mindre var det et must for mig, at prøve denne ret. Især da den både er spændende og farverig. Og jeg er glad for, at jeg ikke lod mig afskrække.

Det er ingen hemmelighed, at chips sjovt nok bliver smattede og kedelige når de ligger i noget vådt. Derfor er det vigtigt, at duefter at have knust dem og lagt dem oven på suppen, straks serverer retten. Når du spiser suppen med det samme, er chipsene stadig sprøde og giver en lækker crunch til suppen.

Topping

Der er mange mulighed for topping til denne suppe. Et af forslagene i den opskrift jeg tog inspirationen fra, var sorte oliven. Det er noget jeg må prøve en dag, men indtil videre synes jeg af kombinationen af lime, creme fraiche, avocado og tortilla chips er helt perfekt.

Man kan sagtens finde på andre interessante ting, at komme oven på retten for at variere lidt. Du er velkommen til, at komme med forslag. Ny inspiration er altid velkomment her 😀

Hvis du kunne lide denne mexicanske suppe, og gerne vil prøve en anden form for suppe – så prøv denne lækre majs suppe med kartofler og purløg.

 

Kyllinge Taco Suppe

En lækker mexicansk inspireret suppe der får din mund til at løbe i vand. Kom topping oven på suppen efter valg!

Ingredients

Instructions

  1. Varm olien op i en stor gryde. Tilføj løg og peberfrugt samt salt og peber. Tilbered i 5 minutter.
  2. Tilføj de sorte bønner, hakkede tomater, majs og taco krydderi.
  3. Rør godt rundt, så alle ingredienser bliver godt blandet. Kom hønsebouillon i  og lad retten simre i ca. 15 minutter.
  4. Smag retten til, og tilføj ekstra salt og peber i efter behov.
  5. Server suppen straks, og kom toppingen oven på suppen.

Leave a Reply