Morgenmad, Opskrifter, Uncategorized

Matcha med kiwi, kokos og müesli

Matcha med kiwi, kokos og müesli

Matcha med kiwi, kokos og müesli

Hvordan har du det med matcha? Smagen er lidt speciel, og det er ikke alle der bryder sig om den. Jeg har fra tid til anden prøvet at lave en kop te med matcha, og selvom jeg ikke decideret elsker smagen synes jeg at det smager udmærket. Min mand tværtimod er ikke en fan. Han har én gang prøvet at smage på min matcha te, og siden har det været umuligt for mig at lokke ham til at smage det igen.

Derfor havde jeg ikke store forhåbninger om, at få ham til at smage denne morgenmad. Han indvilligede dog i, at jeg også lavede ham en portion når mængden af matcha i denne ret ikke er så stor. Og hvad var resultatet?

Smagen af matcha i denne ret er ikke særligt gennemtrængende, og er derfor ikke så slem som man måske umiddelbart skulle tro. Smagene fra de forskellige ingredienser harmonerer godt sammen. Smagen af banan er noget af det første der rammer, når man tager skeen i munden. Derefter kan man smage noget sødme fra honningen og vaniljepulveret. Avocadoen sammen med spinaten giver retten en særligt blød konsistens og er derfor en helt uvurderlig ingrediens i retten.

Med det forskellige topping bestående af müesli, kiwi og kokos samt en smule pistacie er retten helt fuldendt og giver en rigtig god mæthed. Som håbet synes min mand også at det smagte rigtigt godt. Jeg håber derfor på, at jeg fremover kan bruge matcha i flere retter med dets gode næringsstoffer.

Du kan købe matcha pulver i shoppen

Har du set opskriften yoghurt med spirulina? Denne morgenmad er et andet sundt valg med et pulver der indeholder mange gode næringsstoffer og er noget lidt ekstra, til når du gerne vil hygge dig lidt. Hvis ikke du ved hvad spirulina er, kan du læse lidt om det i teksten.

 

Matcha med kiwi, kokos og müesli

Matcha med kiwi, kokos og müesli er en sund og lækker morgenmad der indeholder en del fibre og mætter godt.

Ingredients

Instructions

  1. Blend alle ingredienserne til matcha blandingen.
  2. Hæld blandingen over i to skåle og tilføj topping.
Back to list

Leave a Reply