Dessert, Opskrifter, Snacks

Rawcake med kokos og hindbær

rawcake

Rawcake med kokos og hindbær

Hvis du søger et sundere alternativ til kage, så prøv denne rawcake. Den kan måske ikke erstatte den evige crawing for chokoladekage, som jeg selv går og døjer med. Men den er et rigtigt godt alternativ! Den indeholder måske en del kalorier, men den er en hel del sundere en de fleste andre kager. Desuden ligger den tungt i maven, så man kan sagtens nøjes med et enkelt stykke, uden at føle sig snydt. Kagen har også en lidt syrlig smag, som er virkelig lækker, men gør, at man ikke kan spise så meget uden at blive lidt kvalm.

Jeg må indrømme, at når jeg for alvor har lyst til kage, så er det som sagt chokolade kage jeg crawer. Derfor vil denne kage ikke altid, i hvert fald i mit tilfælde, kunne erstatte de usunde valg. Grunden til at jeg finder denne kage interessant er, at den er flot og farverig, og så smager den også virkelig godt.

Gode råd

Jeg vil minde om, at cashew nødderne skal have ligget i blød inden brug. Det gælder i minimum et par timer, men helst natten over så de er blevet rigtigt bløde

Til opskriften har jeg brugt friske hindbær som jeg personligt synes giver et rigtigt godt resultat. Men du kan også roligt bruge frosne hindbær, hvis det er uden for sæson eller du bare synes det er lidt for dyrt med friske bær. Angående pynt på toppen kan du sagtens eksperimentere, og prøve nogle andre former for toppings. Her er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg kan foreslå nogle hakkede nødder.

Hvis du har andre spørgsmål angående kagen, besvarer jeg dem gerne.

Hvis du kunne lide denne opskrift, så kan du også prøve en af de andre du finder under fanen “Find Opskrifter

 

Rawcake med kokos og hindbær

Ingredients

Instructions

Kage bund

  1. Finhak mandler i en foodprocessor.
  2. Tilsæt dadler og vaniljepulver, og blend indtil du har en fast masse. Hæld massen i en springform foret med bagepapir. (Diameter, ca. 20 cm)
  3. Fordel massen jævnt over hele formen. Pres den ud i kanterne.

Lag af kokos

  1. Kom alle ingredienser fra lagene, undtagen hindbær, i en blender. Blend i ca 3-5 min. indtil du har en jævn og cremet masse.
  2. Hæld halvdelen af cremen over kage bunden. Sæt springformen i en fryser i 30-45 min.

Lag af hindbær

  1. Tilsæt hindbær til resten af fyldet. Blend grundigt. Hæld hindbær massen over kokos laget, hvorefter du sætter springformen tilbage i fryseren.

Tag kagen ud af fryseren i ca. 1 time før servering. Pynt kagen.

Back to list

Leave a Reply