Opskrifter, Snacks

Rugbrøds chips

Rugbrøds chips

Lækre Rugbrøds chips

Hjemme hos os kan vi slet ikke få nok af disse rugbrøds chips. De bliver hurtigt spist op, og jeg bliver nødt til at lave en ny portion omtrent hveranden dag.

Man kan variere opskriften på mange måder. Jeg elsker blandingen af timian og hvidløg som vist i opskriften, men i virkeligheden er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg har prøvet med blandt andet rosmarin som også var en succes. Det vigtigste er, at du ikke glemmer salten. Jeg har glemt den én gang, og det gør jeg ikke igen. Chipsene var stadig lækre, men det er bare ikke det samme.

Det fede ved denne her opskrift er, at den er nem at huske. Når først man har lavet den én gang, kan man bare blande olien i øjemål.

Dip

Chipsene smager så godt, at man slet ikke behøver at dyppe dem i noget. Men nu er jeg typen der elsker dressing, og derfor blander jeg selv en. Et forslag er sour cream and Onien. Jeg skal nok dele mine opskrifter på dressing på et senere tidspunkt, men for nu deler jeg den her:

Sour Cream and Onien

  • 250 g Creme Fraiche
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • Salt og Peber
  • Hakket purløg, ca. 1 dl

Hvis ikke du er så meget til dressing kan du altid spise din rugbrøds  chips sammen med noget pesto. Det er og bliver en lækker kombination. Her kan du bruge både grøn og rød pesto. Men igen, så er det kun fantasien der sætter grænser.

Har du andre forslag til opskriften angående krydderier eller tilbehør, er du velkommen til at dele dem i kommentar feltet.

Kig vores opskrifter igennem og find dine nye favorit opskrifter.

 

Rugbrøds chips

Lækre rugbrøds chips det er nemme og hurtige at lave. Lav en god dip til chipsene eller dyp i pesto.

Ingredients

Instructions

  1. Skær rugbrødet i helt tynde skiver. Ca 2-3 mm. Skær dem herefter i tern eller trekanter. Læg rugbrødet på et bagefad
  2. I en skål blander du olien med timean og presset hvidløg, som du dupper henover rugbrødet.
  3. Drys med havsalt og sæt ind i en forvarmet ovn. 175° 
  4. Bag i 15 min

 

Leave a Reply