Morgenmad, Opskrifter

Skyr med banan og chokolade müsli

Skyr med banan og chokolade müsli

Skyr med banan og chokolade müsli

Jeg er ikke typen der springer morgenmaden over når jeg har travlt. Det er alt for vigtigt for mig at få noget at spise om morgenen så jeg ikke bliver træt og dårlig. Til gengæld kan jeg godt have en tendens til at, snuppe det første og bedste. Som oftest er de nemme hurtige valg ikke de mest sunde eller mest nærerige. Derfor er jeg glad for at være faldet over denne lette ret bestående af skyr med banan og chokolade müsli. Det tager højst 5 minutter lige at få hældt over i en skål og så er det “ready to go”.

Jeg må indrømme, at chokolade delen kun gør det mere attraktivt i mit tilfælde. Og det gør vel ikke noget med lidt sukker og fedt når nu, skyr i sig selv ikke indeholder så meget af nogen af delene. Nu har jeg set en masse artikler der skriver, at skyr ikke er så sundt som man går rundt og tror. Og det kan der godt være noget om, i visse tilfælde. Ligesom så meget andet bør man selvfølgelig undersøge hvad de forskellige fødevarer indeholder.

Mange skriver, at der er et højt sukker indhold i skyr. Men her skal det gøres opmærksom på, at der er tale om skyr med frugtsmag. Personligt plejer jeg at vælge skyr natural uden tilsat sukker. Jeg kommer tilgengæld lidt akaciehonning eller frugt i, da det ellers vil være for syrligt. Det høje indhold af proteiner gør, at man holder mætheds fornemmelsen i lang tid og med den lave fedt procent kan det være svært at konkurrere med skyr.

Det er ikke noget jeg spiser hver dag, da jeg godt kan blive lidt træt af det i perioder. Jeg synes dog, at det er rigtigt godt især på travle morgener 🙂

 

Skyr med banan og chokolade müsli

Denne ret er simpel og meget hurtig at lave. Kom skyr i en skål og kom banan samt chokolade müsli på toppen. Du kan eksperimentere med forskelligt topping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kom skyr i to skåle
  2. Dekorer med banan og chokolade müsli

Leave a Reply