Opskrifter

Søde kartofler med avocado og Bacon

Søde kartofler med avocado og Bacon

Søde kartofler med avocado og Bacon

Søde kartofler er ikke noget jeg er vokset op med. Jeg tror faktisk først det var, da jeg var i starten af 20’erne at jeg rigtigt blev opmærksom på det. Og det er jo slet ikke så mange år siden. Mit første indtryk af dem var en lid blandet følelse. Jeg kunne lide smagen, men det var som om, at kartoflen havde tråde, og det var ikke specielt rart at tygge på. Senere hen, har jeg haft meget bedre held med mine oplevelser af denne type kartoffel.

Det var som om, en helt ny verden havde åbnet sig for mig. Ligesom de almindelige kartofler vi plejer at spise, kan man lave så mange forskellige retter med den. Jeg er ofte stødt på ordet, “sweet potato fries”! Det er en helt ny og lækker snack for mig, som selvfølgelig har skulle afprøves. Det er ikke for intet, at man kalder dem søde kartofler. Den søde smag, passer til rigtigt mange retter, og giver en god smag. For mit vedkommende hjælper den også med at dæmpe sukker trangen.

Det er derfor, jeg absolut måtte afprøve denne forret. Søde kartofler, avocado og bacon samt koriander. 4 ting som jeg absolut elsker! Hvad kan gå galt? Ingenting selvfølgelig 😀 Det er én af de foretter som bør gemmes, og afprøves i ny og næ. Denne ret går som udgangspunkt for at være en forret, men kan sagtens spises som en snack eller et mellemmåltid når man får lyst.  Jeg kan ikke sige meget mere end, prøv det!

Hvis ikke du  er så vandt til at lave retter med søde kartofler, bør du dog være opmærksom på én ting. Søde kartofler bliver hurtigere bløde end almindelige kartofler. Så pas på med at give dem for meget, så de ikke bliver alt for bløde og slatne.

That’s all 🙂 Nyd det!

Back to list

Leave a Reply