Aftensmad, Grøntsager, Opskrifter, Snacks

Spinat chips med humus og kæmperejer

Spinat chips med hummus og kæmperejer

Spinat chips med humus og kæmperejer

Spinat chips lyder måske lidt sjovt i nogle ører. Det gjorde det i hvert fald i mine, da jeg først blev opmærksom på det. Om det ser indbydende ud, vil jeg lade være op til den enkelte. Personligt syne jeg det ser spændende ud, og har derfor også været nødt til at prøve det. Hvis du har en pose spinat i køleskabet som du ikke ved hvordan du skal få brugt, så har du muligheden her. Der går nemlig næsten en helt pose til delvis chipsene og delvis til humussen.

Til humussen er bladselleri en rigtig god grøntsag til at dyppe med. De to ting komplimenterer hinanden godt. Du sparer samtidig lidt på kalorierne i forhold til, hvis du bruger chips, salt stænger eller andet. Du kan også bruge andre grøntsager, som fx glaskål eller gulerødder.

Rejerne er nok noget af det bedste ved denne ret. Personligt har jeg et lidt anstrengt forhold til fisk og skaldyr, men prøver hele tiden at udfordre mig selv. Når det gælder rejer, foretrækker jeg at de ikke er for varme når jeg skal spise dem. Ikke desto mindre, er disse rejer virkelig gode selv når de lige er kommet af panden. Og selvfølgelig køler de lidt ned i løbet af aftenen.

Blandingen af chili, persille og lime giver rejerne en helt fantastisk smag. De forskellige smags nuancer komplimenterer hinanden rigtigt godt. Og når man så spiser rejerne med lidt humus er smagen helt fuldendt.

Disse spinat chips med humus og rejer tager lidt tid at lave, men er det hele værd. Det fungerer rigtigt godt som en aften snack, men kan selvfølgelig spises når som helst på dagen du har lyst. Vi spiste det i stedet for aftensmaden, en aften hvor vi ikke var specielt sultne. Og det fungerede rigtigt godt 🙂

 

Spinat chips med humus og kæmperejer

Dette er en lækker snack man kan nyde, når man har lyst. Prøv med flere forskellige grøntsager til den grønne hummus.

Ingredients

Instructions

  1. Tænd ovnen på 150°C.
  2. Bland spinatbladene med olivenolie. Fordel dem derefter på 2 bageplader og drys med lidt salt. Bag én plade ad gangen i 15-20 min.
  3. Skær bladselleri i stave.
  4. Kom alle
Back to list

Leave a Reply