Aftensmad, Grøntsager, Opskrifter

squash spaghetti med kødsauce

squash spaghetti med kødsauce

Squash spaghetti med kødsauce

Har du prøvet squash spaghetti endnu? Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig det. Jeg er personligt ikke specielt vild med squash, især konsistensen og det, at det er så vandet. Derfor var jeg lidt skeptisk over at prøve spiral squash pasta. Derfor blev jeg positivt overrasket over hvor godt det smagte, den første gang jeg lavede det.

Jeg købte i sin tid en spiral til grøntsager og tænkte at jeg hovedsageligt ville bruge den til gulerødder. Men jeg skulle selvfølgelig prøve den til squash også! Det gode ved at bruge squash er, at den ikke skal koges inden man bruger den i retten. Du skal bare lave spiralerne og så bruge dem som de er, og det gør at de ikke får den der vandede og smattede konsistens som kogt squash ofte får. Det smager faktisk så godt, at jeg tør vove at påstå at det er en rigtigt tilfredsstillende erstatning for rigtig spaghetti. Især på dage hvor du går low carb!

Du kan med fordel bruge andre grøntsager hvis du er mere til det. Men prøv med squash, bare en enkelt gang og giv det en chance. Jeg vil tro, at det er de færreste der fortyder.

Kødsaucen

Som kødsauce har jeg lavet en “basic” simpel kødsauce. Jeg er sikker på, at du kender mange spændende opskrifter til kødsauce, og i virkeligheden er denne bare en idé til en base. Jeg foretækker personligt en tomatsauce der virkelig smager af tomat, så nogle gange kommer jeg også mere tomat puré i. Du kan komme mange forskellige ting i og lave den lige som du synes. Og jeg kommer som regel også noget buillion i, til at give noget mere smag. Men du kan fx også komme lidt chili i, hvis du ønsker noget mere smag og noget der er lidt spicy.

For mig er det vigtigtse, parmasanen, på toppen af retten! For hvad er kødsauce uden ost “Am I Right!”

 

squash spaghetti med kødsauce

Elsker du spaghetti med kødsauce, men vil gerne undgå for mange kulhydrater? Så prøv med en gang squash spaghetti.

Ingredients

Instructions

  1. Varm olivenolie i en gryde. Kom hakkede løg og hvidløg i og svits 2-3 minutter.
  2. Kom hakket oksekød i og svits indtil kødet er brunt
  3. Kom selleri i gryden sammen med hakkede tomater og tomat puré.
  4. Varm retten igennem indtil grøntsagerne er bløde. Smag til med krydderierne
  5. Lav spiraler ud af squashen – kom dem i en tallerken og kom kødsauce på. Top med parmasan.
Back to list

Leave a Reply