Aftensmad, Frokost, Grøntsager, Opskrifter, Snacks

Tortilla pandekager med blomkåls creme

tortilla pizza med blomkålscreme

Tortilla pandekager med blomkåls creme

Disse tortilla pandekager er en sundere og virkelig lækker version af pizza. Nej, de kan rigtigt nok ikke erstatte pizza, da det på mange måder er noget helt andet. Ikke desto mindre er de efter min mening, i mange tilfælde lige så tilfredsstillende. For det første har de en lækker smag, og den sprødhed som jeg elsker. For det andet, har jeg bedre samvittighed når jeg har spist denne version.

De tager ikke lang tid at lave, og man kan med fordel lave en portion blomkåls creme i forvejen. Så er det bare at tilføje ingredienserne til pandekagerne på få minutter og retten er klar. Det er også en fordel, hvis man lavere en dobbelt portion. Så har man til flere dage! Jeg har ikke selv prøvet at fryse den ned, men jeg er sikker på, at det også er en mulighed. Så kan man nemlig også bare hurtigt hive det op af fryseren, en dag hvor man har lyst til noget lækkert og hurtigt mad.

Ligesom med almindelig pizza, kan man komme lige det på man har lyst. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan fx komme bacon, peberfrugt eller frisk mozarella på toppen. Det kan også være, at du vil vælge en mere tør og smagfuld ost i stedet for hytteost hvis du virkelig elsker smagen af ost.Det kan også være, at du vil gå over i en helt anden boldgade, og bruge en form for fladbrød og lave en tomat sauce af en slags. Du kan komme alt muligt lækkert på toppen.

Jeg kan huske hvordan jeg i sin tid, brugte pitabrød til at lave en masse små mini pizzaer. én af de faste ingredienser har altid været majs! Jeg elsker simpelthen majs, og laver aldrig pizza uden majs hvis jeg kan slippe afsted med det 😛

Hvis du kan komme med andre forslag, er du meget velkommen til at dele dem!

 

Tortilla pandekager med blomkåls creme

Prøv disse lækre tortilla pizzaer med sundt lækkert fyld.

Ingredients

Instructions

  1. Tænd ovnen på 220°C
  2. Hæld kogende vand over blomkålen og lad stå i 4-5 minutter.
  3. Blend blomkålen til du har en lind puré. Kom derefter de øvrige ingredienser i, til blomkåls cremen. Blend og smag til med salt og Peber
  4. Fordel blomkål cremen på de 4 tortilla pandekager og kom oliven, cherrytomater og den krydrede pølse på toppen. Dryp med olie.
  5. Bag tortilla pizzaerne i 8-11 minutter til de er gyldne og sprøde ude i kanterne.
  6. Kom frisk basilikum på toppen og server!
Back to list

Leave a Reply