Opskrifter

Tunmousse med ærtepuré

Tunmousse med ærtepuré

Tunmousse med ærtepuré

Denne ret er super spændende og er en virkelig lækker forret som du kan servere for dine gæster. Jeg må sige, at det er én af de mest spændende foretter jeg har lavet indtil nu. For mig er det en lidt ny måde at servere tunmousse på, og ærtepuréen er et rigtigt lækkert “touch” til retten. Og så kan du pynte retten lige som det passer dig. Kom forskellige krydderurter på din tallerken som både adder noget til smagen, og får retten til at se super flot ud!

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der elsker foretter. Men jeg ved til gengæld ikke om jeg er den eneste der nærmest foretrækker forretten over hovedretten!? Jeg prøver ofte at eksperimentere med foretter, og derfor vil I fremover se mere af det. Indtil videre har jeg delt opskriften, Carpaccio med gorgonzola og pistacienødder. Det er en helt anden type forret, men den er også virkelig lækker og giver noget lidt ekstra til hverdagen. I hvert fald i mit tilfælde 😉

Jeg håber at du kunne lide denne forret! Som nævnt ovenfor kommer jeg til at dele mange flere foretter, samt andre opskrifter. Hvis ikke du vil gå glip af de nyeste opskrifter samt artikler kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev. Du finder formularen nederst på siden. Jeg ved det er irriterende at blive spammet med mails. Derfor sender jeg nyhedsbrevet ud max én gang om ugen eller når jeg nu har samlet et par spændende opskrifter der kan have din interesse. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

God appetit 🙂

Har du nogen forslag til denne forret eller nogen andre opskrifter? Du er velkommen til at skrive i kommentar feltet nederst på siden. Du kan kontakte mig via min kontakt side eller smide mig en mail på kontakt@minefavoritopskrifter.dk

 

Tunmousse med ærtepuré

En lækker forret af tunmousse med ærtepuré og rugbrøds chips som du kan servere for dine gæster.

Ingredients

Instructions

Rugbrødschips

  1. Forvarm ovnen på 200°c. Skær rugbrød i mindre skiver og kom olie og salt på. Varm i 20 min.

Tunmousse

  1. Hak perleløgene og peberfrugt fint. Dræn tun og kom det i en skål sammen med perleløg og peberfrugt. Bland godt.
  2. Kom rygeost og creme fraiche i og smag til med salt og peber samt revet citronskal.

Ærtepuré

  1. Kom kogende vand over ærterne til de er tøet op, og hæld vandet fra.
  2. Kom sukkerærterne i en si og hæld kogene vand over.
  3. Kom sukkerærter i en blender sammen med solsikkeolie og blend til det er en fin puré.
  4. Kom massen gennem en lille si 2-3 gange til væsken er løbet fra.

Pynt med diverse kryderurter

Back to list

Leave a Reply