Jeg bliver lige nødt til at dele denne lækre men simple opskrift på havregrød med æg, tomat og avocado.
Hjemme hos os, var det kutymen at vi spiste havregrød med sukker og måske en lille smørklat. Havregrød er i sig selv sundt, og jeg tror ikke at lidt sukker er det der vælter læsset. Ikke desto mindre er denne version af havregrød så meget sundere og oven i købet super lækker og mættende.
Prøv med forskellige krydderier
Jeg har mine favorit krydderier som jeg kommer på meget af min mad. Jeg bruger typisk salt, peber og lidt hvidløg i pulverform eller flager. Men du kan selv vælge lige de krydderier som passer bedst til dine smagsløg.
Du finder mange forskellige krydderier på vores hjemmeside som du kan bruge som inspiration til dine retter. Skriv gerne hvis du har spørgsmål.
En anden lækker opskrift du bør prøve er vores pink pitaya nice cream med acai nice cream.

Havregrød med æg, tomat og avocado
Equipment
- 2 Gryder
Ingredienser
- 1 dl Havregryn
- 2 stk Æg
- 2 tsk Olivenolie
- 5 stk Cherrytomater
- ½ stk Avocado
Krydderier
- Salt
- Peber
- Semolina Hvidløg
Sådan gør du
- Sæt en gryde med vand i kog
- Kom 1 dl havregryn i en gryde med 2 dl vand samt et nip salt. Sæt gryden i kog og sæt derefter blusset ned til lav varme.
- Når gryden med vand koger, kommer du æggene forsigtigt i gryden med en ske. Lad æggene koge i 6 minutter eller efter ønske.
- Del cherrytomaterne på langs, del avocadoen i skiver og pil æggene forsigtigt.
- Når havregrøden er klar kommer du den i en skål og blander med lidt olivenolie.
- Top med tomater, avocado og æg. Skær forsigtigt æggene i to og top med salt og peber samt semolina hvidløg eller andre ønskede krydderier.Velbekomme!