Blog

Miljøvenlig Rengøring

miljøvenlig rengøring

Der er ingen tvivl om, at de fleste af os tænker på miljøet og hvordan vi kan bidrage md at skåne miljøet. Nogle spiser vegetarisk hvor nogle spiser helt vegansk. Samtidig er der nogen der ikke ejer en bil, nogle der kun anvender materialer der er lavet af genbrugsmaterialer og meget andet.

Uanset hvordan du bidrager er selv en lille ting med til at gøre en forskel.

Få hjælp til din miljøvenlige rengøring

Miljøvenlig rengøring

Der er endnu en mulighed for at hjælpe med at passe på miljøet, og det er ved, at tænke over hvordan du kan gøre din rengøring miljøvenlig.

Uanset om du vælger at gøre rent selv, eller gør brug af et rengøringsfirma, er det relevant at overveje hvilke rengøringsmidler der bliver brugt. Det er nemlig ikke alle rengøringsmidler der er lige gode for miljøet.

Få hjælp af et rengøringsfirma

Hvis du har travlt i hverdagen kan du måske have brug for hjælp fra et rengøringsfirma. Her kan jeg bl.a. anbefale Zeluxe Clean som er et rengøringsfirma med fokus på miljøvenlige rengøringsprodukter.

Zeluxe Clean bruger bl.a. Probiotic Craft i deres rengøring hvilket du kan læse mere om nedenfor.

Gør rent selv – Prøv Probiotic Craft

Hvad er Probiotic Craft?

Med en sammensætning af naturligt forekommende ingredienser og probiotika, som er de såkaldte gode bakterier, er Probiotic Craft et effektivt og miljøvenligt alternativ.

Du kan købe Probiotic Craft her.

Hvad er gode bakterier?

Et eksempel på gode bakterier kan fx være bakteriefloraen i vores tarmsystem. Disse bakterier er meget vigtige i forhold til vores helbred samt velvære. Der er bakterier som producerer mælkesyre hvilket nedbryder vores mad og sørger for at vores tarme optager næring. Der er andre bakterier der producerer eddikesyre hvilke dræber de skadelige bakterier som vi måtte indtage.

Gavner det at gøre rent med probiotika?

En af grundende til at vi gør rent er, at vi ønsker at slå bakterier ihjel der kan gøre os syge.

Mange rengøringsmidler indeholder kemi, der ikke blot slår de dårlige bakterier ihjel men også det er også gode. Altså dem der er gavnlige for os.

PROBIOTIC CRAFT derimod virker sådan, at når du tørrer en overflade af, så “smører” du med andre ord et lag af gode bakterier ud på bordpladen. Disse bakterier formerer sig og dræber de bakterier, der i forvejen befandt sig på overfladen, og forhindrer samtidig nye i at slå sig ned samme sted.

PROBIOTIC CRAFT er derudover godkendt af dermatologer og allergologer.

Du kan købe Probiotic Craft her.

Leave a Reply