bæredygtige produkter

Bæredygtige produkter uden kemi og hormonforstyrrende stoffer

Hos Mine Favorit Opskrifter vil vi gerne fokusere mere på bæredygtige produkter.

Ved at undgå produkter med farlige kemiske og hormonforstyrrende stoffer, passer du både godt på dig selv og naturen.

De materialer som vores produkter er fremstillet af, er rene og holdbare materialer. Derfor vil alle de produkter som kommer i kontakt med fødevarer, være fremstillet i fødevaregodkendte materialer. Dette sikrer at maden ikke forurenes af skadelige stoffer.

Af den grund vil alle produkter i shoppen primært være fremstillet af rustfrit stål og glas.

Plastik eller silikone benyttes kun, når det er nødvendigt for produktets funktion – f.eks. for at en vandflaske kan holde tæt.

Hormonvenlig madkasse - PureLunchBox Oval

Fødevaregodkendte madkasser

Vores madkasser fås i rustfrit stål som er fødevaregodkendt.

PureLunchBox er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, og udmærker sig ved sit enkle klassiske design og sin slidstyrke. Du er sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik med denne madkasse, og samtidig har du en madkasse som vil holde hele livet og derved spare miljøet for en masse unødig engangsemballage i form af folier, staniol, plastikposer og anden engangsemballage.

Kemifrie glasskåle

Vores glasskåle er idéelle til både at opbevare og servere din mad i. Ikke mindst mealprepping hvor du kan tilberede retter til flere dage og sikkert opbevare dem i køleskabet til hurtigt brug.

Skålen er produceret efter de reneste standarder for glas til opbevaring af fødevarer. Med glasskåle kan du nemt se, hvad du har i køleskabet – og det bliver lettere at gemme madrester, for dermed at undgå madspild.

fødevaregodkendt
PureTeaMug - Tekrus

Tekrus uden skadelige hormonforstyrrende stoffer

PureTeaMug er et tekrus i dobbeltvægget glas, så du kan holde dine drikke varme eller kolde i begrænset tid, når du er på farten eller hjemme.

I krusets låg er et udtageligt tefilter, så du kan brygge din te direkte i kruset. 

Kruset er fremstillet af glas. Tesien af fødevaregodkendt rustfrit stål. Låget er udvendigt af bambus og indvendigt af rustfrit stål med en silikonering, der sikrer, at kruset holder tæt.

Størrelse:
500 ml.

PureTeaMug - Tekrus

TILBEHØR TIL KØKKENET

bæredygtig citronpresser

SÅ ER DET LIDT SJOVERE AT SPISE SALAT…

Kender du det? Du er på kur, og prøver at få flere grøntsager ned. Dog kan de salater du laver, virke en smule kedelige så du prøver dig med en lille dressing til.

Èn af de mere velkendte dressinger er en olie eddike dressing, eller bare lidt citronsaft. For at gøre jobbet nemmere og sjovere, kan du med en citronpresser nemt få al saften ud af citronen som du kan hælde ud over salaten.

…Og Vupti – så er din salat pludselig meget mere spændende at spise.

Vil du gerne holde dig opdateret med vores nyeste varer og opskrifter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af nogen gode tilbud...