Elsker du smoothies? Så er du ikke den eneste. Hos Mine favorit Opskrifter elsker vi nemlig også smoothies og finder løbende flere smoothie ingredienser og spændende non-food produkter som du kan bruge i forbindelse med dine smoothies. Du kan finde alt til smoothies her, og hvis du stadig synes der er noget der mangler, er du velkommen til at skrive til os. Så ser vi på muligheden for at anskaffe produktet. Med vores smoothie produkter har du nem adgang til lav selv smoothies.

Du kan blandt andet købe blå spirulina som ikke blot giver en fantastisk flot farve til dine smoothies. Blå spirulina indeholder også mange gode næringsstoffer. Lav selv smoothies kræver ikke mange ingredienser. Men det kræver de rette ingredienser. Vores superfoods i pulverform giver både et appetitvækkende look, men smager også helt fantastisk. Med en kombination af smag, udseende og sunde næringsstoffer kan du ikke gå helt galt i byen.

Find vores smoothie produkter i kategorien alt til smoothies og find de helt rette produkter til dig. Du kan vælge dine produkter efter nærings indhold, smag, farve eller hvad det er som end taler mest til dig. Er du fx til chokolade kan du købe vores veganske og økologiske pulver “chocolate lover” som ikke blot indeholder kakaopulver, men også kokos, chia samt andre sunde ingredienser.

Viser alle 5 resultater