Der er mange fordele ved at bruge bambus ift. bestik, vandflasker og meget andet. Èn af de største fordele er, at du slipper for, at skulle bruge plastik når du fx er på udflugt. Plastik bestik bruges én gang hvorefter det smides ud, hvorimod bambus bestik og generelt bambus service er genanvendeligt.

Derfor har vi hos Mine Favorit Opskrifter udvalgt nogle miljøanvendelige alternativer til plastik, i form af bæredygtigt bestik bambusservice. Bæredygtigt service er din måde, at vise, at du gerne vil passe på miljøet. Vi har kun én jord, og den skal vi passe godt på.

Da bambus er et meget bæredygtigt materiale vil service i bambus være et godt valg til dig som skænker miljøet en ekstra tanke. Bambus bliver dyrket uden kunstgødning samt pesticider og er samtidig én af de hurtigst voksende planter her på jorden. Faktisk gror de så hurtigt, at visse arter kan vokse helt op til 4 cm i timen, hvilket også er dét der gør det til én af de mest vedvarende ressourcer som vi finder. Man skulle tro, at bambus er et træ grundet tykkelsen samt styrken det har, men faktisk er planten et græs som i styrken kan måle sig med stål. Det er samtidig derfor at vores bestik sæt er så holdbare og meget mere holdbare en plastik bestik som nemt knækker.

Viser 1–15 af 18 resultater