Kaffe er for mange en uundværlig del af dagen, for kaffe skal der til. Og går du ligesom os op i at få den perfekte kop kaffe, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har samlet et sortiment af økologisk kaffe, så du helt uden besvær kan brygge din perfekte kop kaffe.

Start dagen med de bedste forudsætninger

Dagen starter ikke rigtigt før den første kop kaffe er blevet drukket, og i løbet af dagen skal der helst nydes flere kopper. For at nydelsen bliver så god som mulig, skal kaffen gerne være af den bedste kvalitet. Her er fordelen ved økologisk kaffe, at der i produktionen ikke bruges kemiske sprøjtemidler og kunstgødning. På den måde får du kaffe af høj kvalitet, mens du passer på både naturen og miljøet.

Kaffe er ikke bare kaffe

Kaffe kommer i et væld af afskygninger fra forskellige dele af verden, og af den grund er smagen og kvaliteten også mindst lige så forskellige. Her bunder forskellene blandt andet i typen af kaffebønne, dyrkningen, ristningen, formalingsgraden samt hvordan kaffen i sidste ende brygges. Alt efter om du laver kaffen som almindelig filterkaffe, i en stempelkande, i en espressomaskine eller i en håndbrygger bliver slutresultatet ligeledes forskelligt.

Kaffe er en videnskab, og det kan tage tid at finde frem til hvad den helt rigtige kop er for dig.

Økologisk kaffe hos Mine Favorit Opskrifter

Med kaffe, som kommer i et væld af varianter, er der ligeledes forskellige præferencer hvad angår både kaffebønnens form, smag og brygningsmetode. Af den grund har vi her på siden samlet et udvalg af økologisk kaffe med noget for enhver smag, og på den måde er der hos os garanti for at få en god kop kaffe efter netop dine smagsløg.

Gå på opdagelse i vores udvalg af økologisk kaffe, og find den type kaffe du bedst kan lide.

Er det sundt at drikke kaffe?

Det er ihvertfald ikke usundt, så længe man ikke overdriver forbruget. Man kan sagtens drikke en 3-4 kopper om dagen uden at man øger sandsynligheden for sygdom.

Er kaffe godt for hjertet?

Nogle studier peger på, at 3-4 daglige kopper kaffe kan mindske chancen for hjerte relateret sygdomme. Samtidig er antioxidanterne i kaffe gavligt for blodtrykket.

Viser et enkelt resultat