Te kommer i et væld af varianter med forskellige smage, som alle drikkes over hele verden. For nogle er te en varm drik som man varmer sig på hen over de kolde vintermåneder, mens det for andre er en fast del af hverdagens indtag hele året rundt, sommer såvel som vinter.

Økologisk te af høj kvalitet

Gør dig selv en tjeneste med økologisk te, uanset hvor tit du drikker det, og du vil kunne løfte nydelsen til nye højder. Fordelen ved økologisk te er, at det er den mest naturlige te, som er dyrket efter økologiske standarder. Teen stammer fra bæredygtige teplantager, hvor den er dyrket uden sprøjtemidler, og derfor indeholder den ingen kemiske stoffer eller tilsætningsmidler. På den måde er der garanti for ingen pesticidrester eller andre kemikalier.

Matcha er det nye grønne guld

Den japanske grønne te i pulverform, bedre kendt som matcha, adskiller sig fra almindelig te på flere forskellige måde. Matcha laves af hele teblade, der dyrkes i skyggen, hvorefter de høstes, dampes, tørres og til sidst stenmales til helt fint pulver. Fordelen ved denne proces er, at hele matchaens smag og alle dens næringsstoffer bevares. Man drikker dermed hele bladet, og på den måde får man alle de gode fordele ved matcha.

Økologisk te hos Mine Favorit Opskrifter

Den store mængde af varianter indenfor te afspejler sig ligeledes i forskellige præferencer. Derfor har vi samlet et stort udvalg af økologisk te for enhver smag, hvori der hele tiden bliver tilføjet nye varianter. På den måde er der rig mulighed for, at du kan finde en variant, som passer til netop dig og dine smagsløg.

Gå på opdagelse i vores udvalg af te, og se frem til at nyde en dejlig og smagfuld kop.

Er te godt for kroppen?

Ja, te er sundt! Det indeholder en stor mængde af mineraler og antioxidanter, som hjælper med at holde kroppen sund og rask.

Er det godt at drikke te hver dag?

Ja, uanset hvilke type du vælger at drikke. Te er god til at slukke tørsten, og flere kopper te om dagen kan være med til at reducere hjerte relateret sygdomme.

Viser alle 3 resultater