Bambus er efterhånden gået hen og blevet et materiale, som bruges i flere og flere produkter, herunder service som blandt andet knive, gafler, skeer og sugerør. Med service af bambus får man en bæredygtig og miljøvenlig måde at spise på, som med sikkerhed giver god samvittighed efter brug.

Pas på miljøet og få god samvittighed

Dæk op til fest med god samvittighed med service der er 100% biologisk nedbrydeligt. På den måde kan du nemt dække op uanset hvor du befinder dig, og når spisningen er ovre, kan bestikket uden besvær vaskes og gemmes til næste gang. Ved at vælge miljøvenligt service af bambus til din borddækning, bidrager du derved til at passe på miljøet, mens du får service i yderst høj kvalitet.

Miljøbevidst bestik til enhver anledning

Genanvendeligt service er ideelt til brug hvor det almindelige service ikke egner sig. Uanset om du leder efter et godt sæt bestik til picnic, skovturen, havefesten, til virksomheden eller blot i hjemmet, får du med service lavet af bambus en løsning, som kan bruges både hvor som helst og når som helst. Også til arrangementer med mange deltagere er service af bambus en god løsning, da det er de færrest der ligger inde med større antal bestiksæt. Vælg derfor miljøbevidst bestik, og hav altid service klar.

Brug det igen i stedet for at smide det ud

Med flergangsservice, som det lavet af bambus, kan man genbruge og vaske det igen og igen, da det kan tåle opvaskemaskine. På den måde får man både de gode egenskaber fra det praktiske engangsbestik samt flere af de egenskaber der kendetegner det almindelige og holdbare service man kender fra hjemmet.

Fordi servicen er lavet af et naturmateriale vil strukturen og farven på det ændre sig med tiden.

Bambus service hos Minefavoritopskrifter.dk

Hos Mine Favorit Opskrifter har vi samlet et udvalg af service, hvori man kan finde alt hvad man behøver til at kunne nyde et hvilket som helst måltid. Med produkter af 100% ren bambus af høj kvalitet, som ligeledes er fri for plastik, får man et genanvendeligt bestik, som er 100 % biologisk nedbrydeligt. Servicen af bambus vejer næsten ingenting og samtidig er det robust – med det får du det ideelle alternativ til service af både plastik såvel som rustfrit stål.