En termo madkasse er en madkasse i fødevaregodkendt rustfrit stål designet til at holde maden frisk. En termo madkasse fri for hormonforstyrrende stoffer kan bruges til at holde maden både kold og varm i timevis, mens man med en madkasse der holder hele livet, også undgår unødig brug af engangsemballage.

Fordele ved en madkasse i stål

En madkasse af stål uden kemi er et miljøvenligt valg og fordelene er mange:

  • Madkasserne er lavet af et fødevaregodkendt materiale i rustfrit stål.
  • De er fri for hormonforstyrrende stoffer, ftalater fra plastik, BPA, kemikalier og tungmetaller.
  • De holder hele livet, og sparer både dig og miljøet for unødig brug af engangsemballage i form af både husholdningsfolie, stanniol, plastikposer eller anden engangsemballage.
  • En termo madkasse kan holde kogende vand varmt i mellem 9 til 13 timer afhængig af den omkringværende temperatur.

Med madkasser uden farlige kemiske og hormonforstyrrende stoffer, passer du både på dig selv og miljøet.

Madkasser af stål – et sikkert valg

Her hos Mine Favorit Opskrifter finder du et bredt udvalg af madkasser i fødevaregodkendt rustfrit stål, nogen med termo, andre med BPA-fri silikonering og alle uden kemi. Madkasserne kommer i et enkelt, klassisk design og har alle en høj slidstyrke. Nogle tåler opvaskemaskine mens der ved andre anbefales rengøring i hånden. Fælles for dem alle er, at de er testet af Forbrugerrådet Tænk uden anmærkninger.

Læs mere om de enkelte madkasser på produktsiderne, og find den størrelse og kombination af rum du har brug for i en madkasse for livet.

Viser alle 4 resultater