I de fleste retter som du tilbereder i dit køkken, vil du komme til enten at bruge smør, margarine eller diverse olier. Der er mange sundhedsfordele ved at bruge olie frem for smør. Derfor har du her, muligheden for at finde gode olier til mad. Hos Mine Favorit Opskrifter finder du både kokosolier og olivenlier. Men hvad er den bedste olie til madlavning? Lad os se lidt på fordelene.

Nogle af fordelene ved kokosolie er, at den hjælper dig med, at kontrollere dit blodsukker samt insulinniveau. Ikke mindst indeholder den sunde fedtsyrer som er mere termogene end mange andre fedtsyrer. Det har den betydning for dig, at du vil få et øget energi niveau når du bruger koksolie i madlavningen. Ulemperne ved kokosolie er, at den kan give maden en lidt sødlig smag hvis ikke du bruger en smagsneutral kokosolie. Denne smag passer ikke til visse retter.

Olivenolie indeholder andre fordele. Fx er olivenolie en kilde til hjertevenlige fedtsyrer samt indeholder en masse antioxidanter som er med til at styrke dit immunforsvar. Samtidig har olivenolie en behagelig og for det meste en smagsneutral smag som passer til de fleste retter. Køb madolie her -> finde den eller de olier som passer bedst i din madlavning og høst de fordele der er ved den enkelte olie.

Viser alle 4 resultater