Lige nu finder du vores agavesirup med cubebe peber på shoppen. Sirup & honning er en god måde at søde tilværelsen med, og ikke mindst fransk sirup som der er lagt masser af kærlighed i at producere. Vores sirup er både varm og eksotisk og tilføjer masser af smag til dine desserter mm. Du kan bruge agavesirup til blandt andet marinering af kød, karamelliserede rejer og desserter som vaniljeis, pandekager og ikke mindst ost samt frisk frugt.

Køb sirup i vores online shop til en fornuftig pris. Vores sirup & honning er nøje udvalgt og findes ikke i almindelige fødevarebutikker. Du undgår samtidig at indtage et alt for højt sukkerindtag. Agavesirup er nemlig 90% fruktose som er 3 gange sødere end glukose! Dette gør,, at du ikke behøver så meget af det, i din madlavning. Og på den måde undgår du for meget sukker. Ikke mindst sparer du på kalorierne.

Man kalder agave for Pinaen når man først har udvundet agavesirup fra kaktussen. Det gør man fordi, at planten ligner en ananas. For at udtrække nektar presses Pina i en mølle. Herefter bliver nektaren filtreret og opvarmet. Som resultatet får man denne tætte tyktflydende konsistens af honning. For at læse mere om agavesirup og hele processen ved producering af denne, kan du besøge produktets side og læse mere.

Hvilke vitaminer er der i honning?

Honning indeholder foinsyre, C-vitamin, B6 vitamin og en masse forskellige mineraler, kalcium, zink og meget mere.

Hvad er honning godt for?

Der er mange sunde antioxidanter i honning, som kan hjælpe med hukommelsen, og derudover kan det hjælpe med at bekæmpe stress.

Viser alle 2 resultater