Fordelen ved superfoods

Med deres høje indhold af forskellige næringsstoffer fungerer superfoods som boostere, der som en fordel kan have en positiv indvirkning på kroppen, hvis de indtages i forbindelse med en ellers varieret kost. Selvom det ikke betyder, at man ikke kan få de samme næringsstoffer fra andre typer af fødevarer, gør de, med deres næringsrige ingredienser, at koncentrationen er den del højere, når de spises frem for andet.

Superfoods i mange afskygninger

Superfood kommer i et væld af afskygning, og her er eksemplerne blandt andet:

  • Bær: acai, gojibær, morbær, blåbær
  • Nødder og frø: mandler, hampefrø, chiafrø
  • Pulver: rå kakao, spirulina, matcha
  • Kød: primært fisk i form af blandt andet laks

Implementering af superfoods i kosten

Idet superfoods kommer i mange forskellige afskygninger, kan de bruges i og til et væld af fødevarer. Nogle superfoods som for eksempel bær, frø og nødder kan bruges som topping til grød eller skyr, mens dem i pulverform nemt kan tilsættes i smoothies og juice. Også i bagværk og på salater er superfoods som frø og bær rigtige gode til at tilføre ekstra næringsstoffer på samme tid med, at de giver smag.

Med de mange muligheder er det nemt at få inddraget forskellige superfoods i sin kost.

Minefavoritopskrifter – din forhandler af superfoods

Hvis du er blevet interesseret i at begive dig i kast med at eksperimentere med superfoods som supplement til en ellers varieret kost, eller du blot står og mangler en ny opfyldning, så har vi hos Minefavoritopskrifter.dk lidt af hvert af vælge imellem hvad angår superfoods. Hos os finder du en lang række af de mest populære typer af superfoods som blandt andet spirulina, gojibær og acai pulver.

Hvad er superfood?

Superfood er egentlig bare et udtryk man briger om mad, der indeholder mange sunde næringstoffer og vitaminer.

Hvilke fødevarer er superfood?

Gojibær, tang, nødder, matcha og acai kan nævnes som nogle af de fødevarer vi sælger som er superfood. Derudover er fx. broccoli, avocado og tang også superfood.

Viser alle 3 resultater