Der er flere og flere som søger mod den veganske livsstil for at opnå de fordele der er ved, at undlade kød og andre animalske produkter. Med en 100% plantebaseret kost, kan det til tider være svært at finde alternativer til de animalske produkter som man typisk finder i fødevarebutikkerne, da mange varer indeholder enten æg eller mælk mm. Derfor har vi samlet en række veganske produkter som du kan nyde med god samvittighed. Du kan købe vores veganske varer online.

Der er mange fordele ved at spise vegansk, og uanset om du går all-in på vegan varer eller blot stille og roligt udskifter kød og andre animalske produkter ud med veganske produkter, så kan du høste en masse fordele. Nogle af disse fordele er en lavere vægt, blodsukker, blodtryk samt en lavere risiko for sygdomme som diabetes, visse former for kræft og ikke mindst hjerte-kar-sygdomme. Det er dog vigtigt at huske, at en vegansk livsstil ikke nødvendigvis betyder en sund livsstil, da man stadig kan spise mange usunde fødevarer på en vegansk kost.

Som veganer kan man stadig spise mange forarbejdede produkter som indeholder usund fedt, sukker samt masser af salt. Derfor er det stadig nødvendigt at holde øje med, hvad du spiser. Du kan fx købe vore superfoods i pulverform som indeholder gode næringskilder. Brug dem i smoothies og diverse retter. Vores veganske snacks indeholder også forskellige former for Omega-3 og andre gode næringsstoffer som din krop vil elske dig for. Ikke mindst skal du huske, at finde en eller flere kilder til proteiner alternativt til kød.

Viser 1–15 af 32 resultater